Studierichting : Brood- en banketbakkerij duaal | Food At Work

Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert: 

  • verschillende soorten gistdegen broden, zachte en harde luxe, taarten, gerezen bladerdeegproducten, gezondheidsgerelateerde producten, … bereiden 
  • verschillende soorten degen en beslagen vet-, kook- en bladerdeegproducten, producten van beslagen, producten met beslagen, gezondheidsgerelateerde producten, … bereiden om ze te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid 
  • de brood- en banketbakkerijproducten uitstallen en verkopen
  • een banketbakkerij organiseren

Deze duale opleiding is gebaseerd op de

  • Beroepskwalificatie bakker, niveau 4 
  • Beroepskwalificatie banketbakker, niveau 4

Meer dan de helft van je graadsopleiding breng je door op je reële werkplek: gemiddeld minstens 20u/week op jaarbasis.

Voor elke duale opleiding bestaat er 1 standaardtraject. Hierin staat gedetailleerd wat jij moet leren. Open het tabblad Lessen, om het te raadplegen.



Bron: https://www.duaalleren.vlaanderen en omzendbrief duaal leren en de aanloopfase

Het laatste nieuws

Ontdek wat er leeft in de voedingssector

Created with Sketch.