Duurzaam waterbeheer: een verantwoordelijkheid van ons allemaal
Om voeding te produceren is veel water nodig. Omdat drinkbaar water steeds schaarser wordt, stelt de sector alles in het werk om de watervoetafdruk te verkleinen. Help jij mee?
Je browser is niet meer ondersteund
De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Ik neem het risico en ik ga verder met mijn huidige browser
De vraag naar buitenshuis bereide schotels stijgt.
Niet alleen voor feestelijke gelegenheden buffetten, recepties, walking-dinners..., informele etentjes tuinfeesten, barbecue, wok, gourmet, fondue maar ook voor de dagelijkse snelle hap.
De consument stelt hoge eisen aan deze gebruiksklare maaltijden en verwacht niet alleen kwaliteit op zijn bord, de gerechten dienen ook mooi gepresenteerd te worden en hygiënisch bereid.
In deze opleiding leer je net zo goed kant-en-klare maaltijden samenstellen, diverse type sausen bereiden als betere vleeswarenbereidingen maken.
Gerechten op basis van vis, wild en gevogelte staan zeker op het programma.
Klassieke gerechten, streekgerechten, seizoensbereidingen of buitenlandse specialiteiten, koude schotels, gerechten volgens een bepaald thema, het komt allemaal aan bod.
Bovendien leer je de gebruiksklare schotels en de fijnkostbereidingen smaakvol presenteren in buffetvorm of in de toonbank, zonder de hygiëne uit het oog te verliezen.
Je scherpt ook je vaardigheden als ondernemer aan en leert je bereide schotels aan de man brengen.
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
“GOEDE KWALITEIT GEEFT VEEL VOLDOENING.”
Meer
“ASSISTEREN EN LEREN ZODAT IK VERDER KAN GROEIEN.”
Meer
“IK KIES DE BESTE STUKKEN UIT.”
Meer
“IK BEN DE MOTOR VAN DE PRODUCTIELIJN.”
Meer
“IK STA AAN DE BASIS VAN HET HELE PROCES.”
Meer
“IK BEN EEN VEELZIJDIGE KAMELEON.”
Meer
Ontdek wat er leeft in de voedingssector
426 dagen geleden
Om voeding te produceren is veel water nodig. Omdat drinkbaar water steeds schaarser wordt, stelt de sector alles in het werk om de watervoetafdruk te verkleinen. Help jij mee?
527 dagen geleden
De meerderheid van de Belgen wil graag meer bewegen en evenwichtiger eten. De reden om het niet te doen? Tijdsgebrek. En dat terwijl een gezonde levensstijl je net tijd oplevert: zes extra levensjaren, om precies te zijn. Deze snelle tips zetten je alvast op het juiste spoor.
627 dagen geleden
Duurzaam ondernemen is voor bakkerijbedrijf Copains Group uit La Louvière even essentieel als bloem voor brood. Niet alleen op milieuvlak, want ook het welzijn van de medewerkers is topprioriteit. Zo kwamen er innovatieve oplossingen voor fysieke klachten in samenwerking met de werknemers, én met steun van het Loopbaanfonds. Celine Martin, Plant Manager, licht toe hoe het bakkerijbedrijf (letterijk) de last op de werkvloer heeft verlicht.