Studierichting : Restaurant en keuken | Food At Work

De klemtoon ligt op de praktijk. Je wordt voorbereid op een beroep in de horeca. Later kan je zowel terecht in de keuken als in de zaal van een restaurant, café… waar je instaat voor de bediening.

Je bouwt verder op de kennis en de praktijkervaring die je reeds hebt opgedaan in de 2de graad en krijgt weinig algemene vakken. Enkel aan de talen Nederlands en 2 vreemde talen wordt veel aandacht besteed omdat je je klanten later keurig moet kunnen te woord staan.

Je leert gastronomische bereidingstechnieken, versnijden, bedienen en omgaan met klanten volgens de regels van de etiquette. Je maakt uitgebreid kennis met alles wat te maken heeft met het uitbaten van een horecazaak en krijgt inzicht in bedrijfsorganisatie, het inrichten van werkruimtes, de regels van hygiëne en veiligheid….

Je leert gasten ontvangen, begeleiden, adviseren en bedienen. Ook de bardienst, het voorstellen van menu en wijnen, specifieke zaalbereidingen en versnijdingen, het overhandigen van de tafelrekening… komen aan bod.

Door de vele praktijkuren en stages in binnen- of buitenland leer je snel en efficiënt werken, stress beheersen en problemen oplossen wanneer ze zich voordoen.

Uitroep-teken In deze opleiding moet je heel wat duur beroepsmateriaal en -kledij kopen. Dit is echter geen verloren geld: meestal kan later alles nog gebruikt worden.

Productiemedewerker met technisch inzicht

Meer

Machine Operator (m/v) voeding

Meer

Proces operater - Vaste nacht

Meer

PROCESOPERATOR

Meer

Polyvalente productiemedewerker 2 ploegen

Meer

Batch operator 2 ploegen

Meer

Ploegverantwoordelijke

Meer

Operator

Meer

ERVAREN VARKENSVERZORGER (M/V/X)

Meer

Operator garenafdeling (vaste nacht)

Meer

Operator voeding voor dieren €17.65

Meer

Operatoren bij internationele werkgever

Meer

Operator

Meer

Productiemedewerker voeding

Meer

Bijverdiener

Meer

Aardappelkeurmeester (M/V) - 2 Ploegen

Meer

Operator verpakking (vroege/late)

Meer

Ouvrier de production polyvalent 2 équipes

Meer

Productieoperator Goodlife Foods nacht/ploegen

Meer

Productieverantwoordelijke - Voeding

Meer

Productiemedewerker / Dag

Meer

Procesoperator 2 ploegen

Meer

Operator beeldscherm 2 ploegen - Gent

Meer

Werkvoorbereider

Meer

Operator

Meer

Productiemedewerker (daguren) - Regio Halle - Optie vast contract

Meer

Productiemedewerker operator 3 ploegen/weekend

Meer

Operator nachtploeg Lotus Bakeries optie VAST CONTRACT

Meer

Operator productie 2 ploegen

Meer

Lijnverantwoordelijke

Meer

ASSISTENT PLOEGCHEF - 2 PLOEGEN

Meer

Procesoperator €16,05 | Volautomatisch machinepark

Meer

Operator

Meer

Operator 2 ploegen voedingssector

Meer

AGO Technics: Operator 2PL

Meer

Operator Vatenlijn en Tankwagens 2 ploegen

Meer

Medewerker inpak

Meer

Operator Brouwerij

Meer

Operator volcontinue

Meer

Operator - twee ploegen

Meer

Teamleader Inpak 2 ploegen Sint-Gillis-Waas

Meer

Medewerker rook/droogafdeling

Meer

Productieoperator | eindverantwoordelijke

Meer

Medewerker VIS-afdeling // horecagroothandel

Meer

Operator

Meer

Procesoperator

Meer

Technisch Operator koude omgeving

Meer

Doublure zoutafdeling

Meer

Technieker van productielijnen

Meer

MACHINE OPERATOR 3- PLOEGENSYSTEEM

Meer

Procesoperator

Meer

INPAKOPERATOR 2 PLOEGEN

Meer

Ploegchef verpakking - Nacht

Meer

Operator/verantwoordelijke Kalibratie (2 ploegen)

Meer

Inpakker 2 ploegen

Meer

Technisch operator

Meer

Operator productie

Meer

Technisch Operator - Bakkerij (V/L)

Meer

Verantwoordelijke productie

Meer

Hoofdoperator - Nacht

Meer

ASSISTENT PLOEGCHEF - 2 PLOEGEN

Meer

Productiemedewerker inpak

Meer

Productiemedewerker voeding

Meer

Visbewerker Dag

Meer

Operator voeding

Meer

Mécanicien

Meer

Productie operatoren voeding 2 ploegen

Meer

Medewerker verpakkingsafdeling 2-ploegen te OLEN

Meer

Productiemedewerker/operator (grootproductie)

Meer

Ateliermedewerker Orthesen / productiemedewerker

Meer

Inpakker

Meer

Operator vaste nacht

Meer

Operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v/x)

Meer

Lijnoperator 3 ploegen

Meer

Productiemedewerker

Meer

Operator verpakking

Meer

Jobstudent Productie

Meer

Operator kook-en bereidingsafdeling

Meer

Productieoperator grondstoffen (2 ploegen)

Meer

CAD Medewerker

Meer

MEDEWERKER PRODUCTIE VOEDING

Meer

PRODUCTIEMEDEWERKER - VROEGE/DAG PLOEG

Meer

Afwerker

Meer

Productiemedewerker voeding - vaste late ploeg

Meer

Logistic employee

Meer

Productiemedewerker

Meer

Operator patémachine Olen (Dag werkuren)

Meer

Proces Operator

Meer

Operator voeding

Meer

Operator

Meer

Operator 2-ploegen

Meer

Technisch operator inpak

Meer

Allroundmedewerker vleessector

Meer

Operator 2 ploegen

Meer

Magazijnier / Afzakker

Meer

Lijnoperator

Meer

Procesoperator

Meer

Aardappelkeurmeester (M/V) - 2 Ploegen

Meer

Operator Afzak

Meer

Operator

Meer

Het laatste nieuws

Ontdek wat er leeft in de voedingssector

Nieuws

70 dagen geleden

Beter in je vel? Blijf in beweging!

Voedingsbedrijven helpen medewerkers om gezonder te leven. De meerderheid van de Belgen wil graag meer bewegen en evenwichtiger eten. De reden om het niet te doen? Tijdsgebrek. En dat terwijl een gezonde levensstijl je net tijd oplevert: zes extra levensjaren, om precies te zijn. Deze snelle tips zetten je alvast op het juiste spoor. 65% van de Belgen wil meer sporten. 7 op de 10 Belgen hebben de intentie om evenwichtiger te eten. Maar 21% van de werknemers vindt dan hun werkgever belang hecht aan gezondheid op het werk.

Nieuws

170 dagen geleden

Welzijn werknemers topprioriteit bij bakkerij Copains

Duurzaam ondernemen is voor bakkerijbedrijf Copains Group uit La Louvière even essentieel als bloem voor brood. Niet alleen op milieuvlak, want ook het welzijn van de medewerkers is topprioriteit. Zo kwamen er innovatieve oplossingen voor fysieke klachten in samenwerking met de werknemers, én met steun van het Loopbaanfonds. Celine Martin, Plant Manager, licht toe hoe het bakkerijbedrijf (letterijk) de last op de werkvloer heeft verlicht.

Nieuws

170 dagen geleden

Copains, de duurzame bakkerij

Bakkerijbedrijf Copains Group uit La Louvière gaat resoluut voor kwaliteit en duurzaamheid. De innovatieve bakkerij werkt sinds 2015 uitsluitend samen met Belgische boeren, zet in op circulariteit en doet heel wat inspanningen om de CO2-uitstoot van de productie terug te dringen. We spraken met Audry Michaux - Financial & Impact Manager - die het duurzame succesrecept van het bedrijf voor ons uit de doeken deed.

Created with Sketch.