Studierichting : Restaurant en keuken | Food At Work

Ook in de 3de graad van deze studierichting ligt de klemtoon op de praktijk. Je wordt voorbereid op een beroep in de horeca. Later kan je zowel terecht in de keuken als in de zaal van een restaurant, café… waar je instaat voor de bediening.

Je bouwt verder op de kennis en de praktijkervaring die je reeds hebt opgedaan in de 2de graad en krijgt weinig algemene vakken. Enkel aan de talen Nederlands en 2 vreemde talen wordt veel aandacht besteed omdat je je klanten later keurig moet kunnen te woord staan.

Je leert gastronomische bereidingstechnieken, versnijden, bedienen en omgaan met klanten volgens de regels van de etiquette. Je maakt uitgebreid kennis met alles wat te maken heeft met het uitbaten van een horecazaak en krijgt inzicht in bedrijfsorganisatie, het inrichten van werkruimtes, de regels van hygiëne en veiligheid….

Je leert gasten ontvangen, begeleiden, adviseren en bedienen. Ook de bardienst, het voorstellen van menu en wijnen, specifieke zaalbereidingen en versnijdingen, het overhandigen van de tafelrekening… komen aan bod.

Door de vele praktijkuren en stages in binnen- of buitenland leer je snel en efficiënt werken, stress beheersen en problemen oplossen wanneer ze zich voordoen.

\"Uitroep-teken\" In deze opleiding moet je heel wat duur beroepsmateriaal en -kledij kopen. Dit is echter geen verloren geld: meestal kan later alles nog gebruikt worden.

Operator packaging - 2-ploegen

Meer

Productiemedewerker | Nacht

Meer

Machine operator - 2-ploegenstelsel

Meer

Machine operator

Meer

Meewerkend Lijnverantwoordelijke

Meer

Operator bokalenlijn

Meer

Verpakkingsoperator 2-ploegen

Meer

Productiemedewerker vlees (vroege - GEEN weekend) - Herentals

Meer

Extruder-operator

Meer

PRODUCTIEMEDEWERKER M/V

Meer

Operator/machinebediener nacht

Meer

Machineoperator vaste nacht

Meer

Productiemedewerker JOBSTUDENT

Meer

Operator voeding 2 ploegen (Ervaring niet vereist!)

Meer

#OEKRAINE LOGISTIEK MEDEWERKER NACHT

Meer

PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING - WEGER

Meer

Technisch operator (vuller blik)

Meer

Productiemedewerker DAGploeg

Meer

PET-mechanieker / technieker

Meer

Kwaliteitscontroleur Voeding

Meer

Productie operator nachtploeg

Meer

Operator 2 ploegen - HOOG LOON

Meer

Arbeider veevoeders

Meer

Inpakker/Inpakster

Meer

Technische lijnoperatoren

Meer

Productiearbeider voeding

Meer

Productiemedewerker voedingsmiddelen

Meer

Inpakker/Lucrator in ambalaj

Meer

Productiemedewerker 3 ploegen Pauwels

Meer

Assistent ploegchef productie 2PL of NACHT

Meer

Operator voeding: poederafzak

Meer

Productiemedewerkers - verpakkers

Meer

Productiemedewerker

Meer

Operator Specialiteiten Mengerij

Meer

DORITOS DUDES & DUDETTES

Meer

Operator

Meer

Productiearbeider optie vast!

Meer

Productiemedewerker voeding

Meer

Operator

Meer

OPERATOR VERPAKKINGSLIJN, VROEGE PLOEG

Meer

Productie operator 3 ploegen

Meer

Operator voeding deeltijds

Meer

Machine operator

Meer

Afdelingsverantwoordelijke

Meer

Allround productiemedewerker Diepenbeek

Meer

Ploegverantwoordelijke /verpakkingsoperator 2 PLOEGEN

Meer

Productiemedewerker voeding

Meer

Preparator in 2 ploegen (Vroege / Late)

Meer

Medewerker bakkerij

Meer

Operator

Meer

Productiemedewerker dag

Meer

JOBSTUDENT productiemedewerker (dagdienst) in voedingsbedrijf

Meer

Technisch operator nacht

Meer

Technisch operator vuller blik 2 ploegen (Zonhoven)

Meer

Lijnoperator vroege/late

Meer

Lijnoperator - vroege/late

Meer

Operator 2 ploegen/vaste nacht

Meer

Operator Chocoladeproductie

Meer

Productieoperator voeding 2 ploegen

Meer

Studenten

Meer

Trieur/Trieuse + emballage de légumes surgelés (nuit)

Meer

Operator Verpakking

Meer

Polyvalent arbeider voltijds / deeltijds

Meer

Productiearbeider veggieburgers met leiderscapaciteiten

Meer

Bakkerij Medewerker

Meer

Ophanger hespen/parma

Meer

Productiearbeider voeding

Meer

Studenten productie Agristo

Meer

Student "Machine operator" - Gent

Meer

Operator volcontinu

Meer

OPERATEUR PRODUCTION

Meer

Operator Inpak

Meer

Operator 2 ploegen voedingsindustrie

Meer

Productiemedewerker

Meer

Operator 2 ploegen

Meer

Student Inpakker

Meer

Bijrijder | Oudenaarde

Meer

Operator (volcontinu systeem)

Meer

Verantwoordelijke inpakker Vlees

Meer

Operator maszyn

Meer

Operator snoepgoed

Meer

Operator verpakking 2-ploegen

Meer

Operator 2 ploegen of vaste nachtploeg

Meer

Jobs bij Mulder

Meer

STUDENT INPAK ZOMER

Meer

PROCESOPERATOR 2 PLOEGEN (M/V)

Meer

Assistent lijnverantwoordelijke

Meer

Operator molen

Meer

Productieoperator

Meer

Operator productie

Meer

Productieoperator slicing

Meer

Hoofdoperator Palletisatie

Meer

Operator Fermentatie (M/V)

Meer

Productiemedewerker - dagwerk - Gavere

Meer

Productiemedewerker

Meer

Kuiper / Operator Foederzalen

Meer

Medewerker voeding op flexibele basis

Meer

OPERATOR VATENLIJN EN TANKWAGENS

Meer

Operator Vaste Nacht

Meer

Technisch Operator met ervaring

Meer

Het laatste nieuws

Ontdek wat er leeft in de voedingssector

Nieuws

22 dagen geleden

Twee genomineerde voedingsbedrijven voor export award

Twee bedrijven uit de voedingsindustrie zijn kanshebber om in de prijzen te vallen bij de ‘Leeuw van de Export’, een award show van Flanders Investment and Trade (FIT). Onze sector exporteert jaarlijks ongeveer 24 miljard euro. Dat is 50% van de volledige omzet. Belgisch bier en chocolade zijn razend populaire exportproducten, maar we hebben nog zoveel meer te bieden. Wist je dat we ook wereldleider zijn op vlak van diepvriesgroenten en aardappelproducten? De genomineerden voor de FIT-award komen zelfs uit geen enkele van deze voorgenoemde categorieën. De kanshebbers zijn koekjesproducent Corthouts met Biskids in de categorie ‘bedrijven met maximaal 49 medewerkers’ en Kipco – Damaco, een kipverwerkingsbedrijf in de categorie ‘bedrijven met 50 of meer medewerkers’. Wij zijn alvast trots en vertellen je graag wat meer over deze twee succesvolle bedrijven.

Nieuws

120 dagen geleden

Marijke is gebeten door de voedingsindustrie

Bij Food At Work geloven we een sterk in continu blijven leren. Marijke was eerst aan de slag als kwaliteitsmedewerker bij een champignonverwerker. Daar geraakte ze gebeten door de voedingssector. Ze had de smaak zo hard te pakken, dat ze besloot zich verder te vormen. Ondertussen zit ze in haar tweede jaar bachelor Agro- en Biotechnologie. Een heel mooi verhaal, maar eigenlijk had ze eerst een andere toekomst voor ogen. Wij spraken met Marijke om meer te weten te komen.

Nieuws

259 dagen geleden

Jong én ambitieus in de voedingssector: ‘ik voel weinig druk en veel waardering’

Nele Callebaut is 32 jaar, mama, en mag zichzelf Commercial Supply Chain Manager noemen bij Ferrero. Ze leidt momenteel een team van 7 mensen en staat op het punt uit te breiden, want ‘er staan twee vacatures open’.

Created with Sketch.