Studierichting : Kok duaal | Food At Work

Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert:

  • kooktechnieken toepassen om ingrediënten te verwerken tot warme en koude keukenbereidingen
  • gerechten creëren conform de bedrijfsformule
  • meedenken over de samenstelling van de kaart en technische fiches opstellen
  • keukenprocessen opvolgen en de organisatie van de keuken regelen
  • constant de kwaliteit van het werk en de gerechten verbeteren
  • voorraden beheren om een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast

Deze duale opleiding is gebaseerd op de Vlaamse kwalificatiestructuur. Je kan er volgende competenties mee verwerven:

  • Beroepskwalificatie kok, niveau 4

Meer dan de helft van je graadsopleiding breng je door op je reële werkplek: gemiddeld minstens 20u/week op jaarbasis.

Bron: https://www.duaalleren.vlaanderen/opleidingen

Het laatste nieuws

Ontdek wat er leeft in de voedingssector

Created with Sketch.