Je leert de instructies van de verantwoordelijke opvolgen, voorbereidende werkzaamheden mise-en-place uitvoeren en de vaat doen.
Je leert ingrediënten tot basisbereidingen binnen een keuken verwerken door de basiskooktechnieken van stoven, koken, bakken en blancheren toe te passen.

De opleiding Keukenmedewerker bestaat uit 2 modules:
1. Initiatie keuken
2. Keukentechnieken

Gedetailleerde informatie over wat deze modules precies inhouden, kan je lezen bij ‘Opleidingsstructuur’ onder het tabblad ‘Links’.

Andere DBSO-opleidingen die zich situeren in dezelfde branche en deels uit dezelfde modules bestaan zijn: Grootkeukenkok,
Grootkeukenhulpkok,
Grootkeukenmedewerker,
Hulpkok en Kok.

GO! CLW Castor - campus Anderlecht

Meer

CLW Don Bosco Woluwe

Meer

GO! CLW Castor - campus Vilvoorde

Meer

Werkend Leren Antwerpen Noord

Meer

GO! Spectrumschool - Campus Ruggeveld / Leren + Werken deeltijds Sec.Ond Deurne

Meer

CLW Antwerpen Het Keerpunt

Meer

CLW Antwerpen Stella Maris

Meer

GO! Campus De Vesten - CLW

Meer

GO! CDO Atheneum Heist - \'t Atelier

Meer

CDO Noorderkempen - Campus NB Turnhout

Meer

CDO Noorderkempen - Campus Arendonk

Meer

KOGEKA - CLW Sint-Jozefinstituut

Meer

CLW De Vesten - Campus Balen

Meer

Werkend Leren Antwerpen Zuid - afd. Grotesteenweg

Meer

Don Bosco Werken én Leren

Meer

GO! Busleyden Atheneum - campus Nekkerspoel

Meer

PTS Centrum Leren en Werken - Campus Boom

Meer

PTS Centrum Leren en Werken - Campus Kapellen

Meer

GO! CDO KA Redingenhof

Meer

CLW Damiaaninstituut

Meer

CDO - Hast Katholiek Onderwijs Hasselt

Meer

GO! Next centrum deeltijds onderwijs

Meer

Spectrumcollege - CLW

Meer

Atlas College Genk - School & Werk CLW

Meer

CDO PTSMM - Prov. Technische School Maasmechelen

Meer

CLW Mosa-RT

Meer

CLW Hasp-O Centrum Technicum

Meer

GO! SHIFT Pelt

Meer

CDO Provinciaal Instituut Lommel

Meer

GO! Centrum Leren & Werken KTA Oostkamp

Meer

CLW VTI Brugge

Meer

CLW Petrus & Paulus campus West

Meer

GO! Centrum Leren en werken Oostende

Meer

CLW Kortrijk Centrum Leren & Werken Kortrijk

Meer

GO! Centrum Leren & Werken Westhoek

Meer

CLW Roeselare

Meer

Athena - Campus CLW - afd. Lendelede

Meer

CLW Poperinge

Meer

CDO De Rotonde

Meer

CLW Gent - vest. Wittemolen

Meer

CLW Gent - vest. Wolfput

Meer

CDO Newton

Meer

CLW VTS Sint-Niklaas

Meer

Óscar Romerocollege Leren & Werken

Meer

GO! CLW TechniGO! Aalst

Meer

CLW VTI De Kering

Meer

CLW Bernardus VIJA

Meer

GO! CLW Atheneum Oudenaarde

Meer

PCDO PTI-Eeklo - campus Eeklo

Meer

Het laatste nieuws

Ontdek wat er leeft in de voedingssector

Nieuws

95 dagen geleden

Bio groeit: aantal bedrijven stijgt én 15% meer verkoop

Er zijn steeds meer biobedrijven in ons land en ook de verkoop van biologische producten is de jongste tien jaar fors gestegen. In 2009 besteedden de Belgen 288 miljoen euro aan bioproducten: voeding (vers, diepvries en kruidenierswaren), dranken, drogisterijproducten en non-food. Afgelopen jaar ging het om 760 miljoen, 15 procent meer dan het jaar voordien. Dat blijkt uit een onderzoek van GfK in opdracht van VLAM (Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing), dat de aankopen van 5.000 Belgische gezinnen opvolgde.

Nieuws

95 dagen geleden

De Belgische vleeswarensector ademt passie en vakmanschap

In combinatie met de sector van het vers vlees vormt de vleesverwerking veruit de grootste tak van de Belgische voedingsindustrie. Fenavian, de Federatie van de vleeswarenproducenten vertegenwoordigt maar liefst 180 Belgische vleesverwerkende bedrijven, meestal kmo’s. Samen hebben zij jaarlijks een omzet van 2 miljard euro en stellen ze 6.000 personen te werk. Onze partner Fevia sprak met Anneleen Vandewynckel, secretaris-generaal van Fenavian over het heden én de toekomst.

Nieuws

95 dagen geleden

Technieker knelpuntberoep? “Veel voldoening als ik het kan oplossen”

Tal van voedingsbedrijven zijn op zoek naar een (onderhouds)technieker. Nochtans is het een levensbelangrijk beroep binnen ieder industrieel bedrijf. Enkel dankzij een goede onderhoudspreventie en gerichte ingrepen kan een vlotte productie worden gegarandeerd. Benieuwd naar wat zo’n technieker allemaal doet? Wij spraken met Nick, technieker bij Puratos en Dimitri, electricien en onderhoudstechnieker bij Manna Sauzen.

Created with Sketch.