Jobprofiel : Magazijnbeheerder | Food At Work

Uiteenlopend takenpakket

Wat een magazijnbeheerder doet? Simpel; het magazijn beheren! Misschien dat er toch iets meer bij komt kijken… Meer specifiek bestaat mijn job uit het correct en nauwgezet klaarzetten van de bestellingen, verpakken, verwerken van de leveringsbonnen en administratief verwerken voor transport. Ik ben ook verantwoordelijk voor het controleren en wegzetten van de inkomende goederen, beheer van de voorraad en netjes houden van het magazijn. Ondertussen moet ik erop toezien dat het telkens om de juiste producten en het juiste aantal gaat en dat de inhoud of de verpakking niet beschadigd is. Ook verlies ik de veiligheid op de vloer nooit uit het oog. 

Teamspeler

Om mijn rol te kunnen vervullen moet ik ook met computers overweg kunnen en heb ik een goede kennis van de laatste software-systemen. Dat is nodig om al het werk dat moet gebeuren goed te kunnen plannen, de orders te verwerken en de voortgang op te volgen. Mijn werk is erg afwisselend en ik zie veel verschillende gezichten omdat ik nauw samenwerk met andere collega’s; van bedienden, logistiek medewerkers tot mensen van de buitendienst. Daarom is het belangrijk dat ik mijn werk op een kwalitatieve manier uitvoer zodat mijn collega’s ook verder kunnen. We zijn een team! Het geeft me veel voldoening als ik naar huis kan gaan in de wetenschap dat ik mijn target heb gehaald en we samen ons werk goed hebben gedaan. 

Mijn studies

Ik heb een opleiding magazijnier gevolgd via een Syntra Ondernemerstraject, maar er zijn nog andere wegen die naar deze job kunnen leiden. 

Magazijnbeheerder in het kort

  • Kennis over productieproces
  • Administratieve vaardigheden
  • Communicatief
  • Planner
  • Teamspeler