Jobprofiel : Magazijnmedewerker | Food At Work

Altijd in beweging

Wanneer producten klaar zijn en verpakt, is het aan mij. In eerste instantie zorg ik ervoor dat alles op de juiste plaats in het magazijn terechtkomt, anderzijds is het mijn taak om bestellingen klaar te maken voor ze naar de klant worden verscheept. Ik moet erop toezien dat het om de juiste producten en het juiste aantal gaat en dat de inhoud of de verpakking niet beschadigd is. In tussentijd leef ik de veiligheidsregels goed na. Aangezien ons magazijn best groot is, is er aan beweging geen gebrek en kom ik moeiteloos aan mijn aantal stappen. Soms zie je me ook wel rondrijden, want ik ben in bezit van een ervaringsbewijs heftruckchauffeur.

Teamspeler

Ik houd aan de hand van de codes op de verpakking alles netjes bij zodat ook de administratie helemaal in orde is. Dat is tevens een goede controle om te zien of alles overeenkomt met wat er in mijn planning staat. Het is belangrijk dat ik mijn werk op een kwalitatieve manier uitvoer zodat mijn collega’s ook verder kunnen. Ik ben een schakel in een lange ketting. We zijn een team! 

Het geeft me veel voldoening als ik naar huis kan gaan in de wetenschap dat ik mijn target heb gehaald en mijn werk goed heb gedaan. Omdat er op de hele vloer zoveel verschillende handelingen worden uitgevoerd, weet ik dat er altijd doorgroeimogelijkheden zijn en dat houdt me scherp en gemotiveerd. 

Mijn studies

Ik heb een opleiding magazijnier gevolgd via een Syntra Ondernemerstraject, maar er zijn nog andere wegen die naar deze job kunnen leiden. 

Magazijnmedewerker in het kort

  • Kennis over productieproces
  • Administratieve vaardigheden
  • Planner
  • Teamspeler