Duurzaam waterbeheer: een verantwoordelijkheid van ons allemaal
Om voeding te produceren is veel water nodig. Omdat drinkbaar water steeds schaarser wordt, stelt de sector alles in het werk om de watervoetafdruk te verkleinen. Help jij mee?
Je browser is niet meer ondersteund
De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Ik neem het risico en ik ga verder met mijn huidige browser
Als magazijnmedewerker ontvang je alle goederen die binnenkomen en bepaal je welke artikelen je magazijn verlaten.
Je controleert de verzend- en bestelbonnen.
Daarna pak je de goederen uit en in, sorteert en controleert ze op kwantiteit en kwaliteit, verplaatst ze en slaat ze op.
Je gebruikt hierbij hulpmiddelen zoals transpallet, duivel, box, kooi … en past stapeltechnieken toe.
Je vindt blindelings alle producten terug, je kent het magazijn als je broekzak.
Bovendien tel, scan en registreer je de goederen.
Je controleert de bijhorende documenten en vult ze in.
Je houdt de inventaris bij, werkt nauwkeurig en hebt veel zin voor orde.
De computer speelt natuurlijk een sleutelrol in het bijhouden en registreren van alle gegevens.
Omdat je deel uitmaakt van een logistieke keten, zijn efficiëntie, organisatietalent en nauwgezetheid erg belangrijk.
De opleiding loopt over een periode van 2 jaar.
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Ontdek wat er leeft in de voedingssector
426 dagen geleden
Om voeding te produceren is veel water nodig. Omdat drinkbaar water steeds schaarser wordt, stelt de sector alles in het werk om de watervoetafdruk te verkleinen. Help jij mee?
526 dagen geleden
De meerderheid van de Belgen wil graag meer bewegen en evenwichtiger eten. De reden om het niet te doen? Tijdsgebrek. En dat terwijl een gezonde levensstijl je net tijd oplevert: zes extra levensjaren, om precies te zijn. Deze snelle tips zetten je alvast op het juiste spoor.
627 dagen geleden
Duurzaam ondernemen is voor bakkerijbedrijf Copains Group uit La Louvière even essentieel als bloem voor brood. Niet alleen op milieuvlak, want ook het welzijn van de medewerkers is topprioriteit. Zo kwamen er innovatieve oplossingen voor fysieke klachten in samenwerking met de werknemers, én met steun van het Loopbaanfonds. Celine Martin, Plant Manager, licht toe hoe het bakkerijbedrijf (letterijk) de last op de werkvloer heeft verlicht.