Vacature : Allround Sales (Intern & Extern) bij Familiale Onderneming in Plantaardige Voeding (Ook mogelijk op zelfstandige basis) | Food At Work

Allround Sales (Intern & Extern) bij Familiale Onderneming in Plantaardige Voeding (Ook mogelijk op zelfstandige basis)

Basic Business / FIT FOOD / VEGAN-DELI

Blandain

Beschrijving

Ben jij een ervaren en zelfstandige sales professional met een passie voor plantaardige voeding? Droom je ervan om te werken in een warme en ondersteunende omgeving van een familiebedrijf, maar wil je ook de vrijheid hebben om op zelfstandige basis te werken? Dan is deze functie perfect voor jou! Bij Basic Business (FIT FOOD), een familiale onderneming gespecialiseerd in plantaardige voeding, zijn we op zoek naar een flexibele en gedreven Allround Sales Specialist, die zowel intern als extern kan opereren, en dit zowel in loondienst als op zelfstandige basis.

**Functieomschrijving:**

Als Allround Sales Specialist speel je een essentiële rol in het bevorderen van de verkoop van onze hoogwaardige plantaardige voedingsproducten. Je taken omvatten onder meer:

- Het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met klanten, zowel bestaande als nieuwe, met de flexibiliteit om zowel op loondienstbasis als op zelfstandige basis te werken.

- Actieve deelname aan het ontwikkelen van verkoop- en marketingstrategieën, waarbij je jouw expertise en inzichten inbrengt om de omzet te vergroten.

- Het identificeren van nieuwe verkoopkansen en het ontwikkelen van creatieve benaderingen om ons klantenbestand uit te breiden.

- Het ondersteunen van het sales- en marketingteam bij het opstellen van offertes, onderhandelingen en het sluiten van deals.

- Het bijwonen van beurzen, evenementen en klantafspraken om ons bedrijf te vertegenwoordigen en nieuwe zakelijke kansen te verkennen.

- Het nauw samenwerken met interne teams om de klanttevredenheid te waarborgen en ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de verwachtingen van de klant.

**Vereisten:**

- Enkele jaren ervaring in een salesfunctie, bij voorkeur in de voedings- of FMCG-sector.

- Sterke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden, met de flexibiliteit om zowel op loondienstbasis als op zelfstandige basis te werken.

- Zelfstandig kunnen werken met een hoog niveau van initiatief en toewijding aan het behalen van resultaten.

- Flexibiliteit en aanpassingsvermogen, met de bereidheid om zowel in teamverband als zelfstandig te werken.

- In staat om vloeiend te communiceren in Nederlands, Engels en Frans, zowel mondeling als schriftelijk.

- In het bezit van eigen vervoer en bereidheid om te reizen indien nodig.

**Wat bieden wij:**

- Een warme en ondersteunende werkomgeving binnen een familiebedrijf waar jouw inbreng wordt gewaardeerd.

- Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling.

- Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zowel op loondienstbasis als op zelfstandige basis.

- Flexibele werktijden en de vrijheid om jouw eigen agenda te beheren.

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team en jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen, zowel op loondienstbasis als op zelfstandige basis? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@basicbusiness.be, ter attentie van Gregory Verhaeghe. (Wij wensen geen voorstellen van interimkantoren te ontvangen) We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te bouwen aan een succesvolle toekomst!

Extra info

Basic Business / FIT FOOD / VEGAN-DELI

Extra info

Basic Business / FIT FOOD / VEGAN-DELI