Vacature : Traineeship (potential/graduate) | Food At Work

Traineeship (potential/graduate)

FrieslandCampina Belgium NV

AALTER

Beschrijving

Klaar om je carrière een vliegende start te geven?
Bij FrieslandCampina zijn we enthousiast over nieuw talent! We streven ernaar om samen met jou te investeren in je carrière en stimuleren je maximaal om bij te leren op persoonlijk én professioneel vlak. Ons ontwikkelingsprogramma stoomt je klaar voor een carrière bij FrieslandCampina. Je start lokaal, maar we bieden mogelijkheden om nationaal en/of internationaal te evolueren. Hierbij neem je zelf de leiding over je toekomstige carrière en ondersteunen wij je waar nodig.

Ons Programma loopt over 3 jaar en bied je de kans om ervaring op te doen in verschillende domeinen zoals productie, engineering, technische dienst of Continu Verbeteren. Tijdens het traineeship krijg je minstens 2 verschillende rollen binnen diverse afdelingen. Je werkt in teams met focus op het verbeteren van de productieprocessen, het lanceren van nieuwe projecten rond kwaliteit & veiligheid, het aanleveren van waardevolle analyses en aanbevelingen, het kritisch kijken naar werkprocessen, enz.
Tijdens de diverse opdrachten werk je samen met meerdere collega’s en leidinggevenden. Doorheen het volledige traject word je begeleid en ondersteund door een persoonlijke mentor en sparringpartner.
FrieslandCampina investeert graag in nieuw talent. Van bij de start van het traineeship krijg je een vast contract van onbepaalde duur. Na afloop van het programma bieden we je een permanente functie binnen FrieslandCampina, die aansluit op jouw interesses en ervaring.

Profiel

- Om onze groep Potentials te vervolledigen, zoeken we nog een handelsingenieur en een ingenieur in een technische afstudeerrichting (Elektromechanica, Elektronica,....)

- Je bent net afgestudeerd of hebt maximum 1 jaar ervaring

- Proactief, ondernemend en resultaatgericht zijn je op het lijf geschreven

- Je hebt het potentieel en de capaciteit om te groeien en bent bereid te werken in verschillende disciplines

- Als trainee bij FrieslandCampina zal je continu uitgedaagd worden en met veel stakeholders moeten schakelen. Daarom zijn we op zoek naar talenten met sterke communicatieve vaardigheden en een portie overtuigingskracht.

- Je kan je vloeiend uitdrukken in het Engels en het Nederlands

Jobgerelateerde competenties

  • Het fabricage- of industrialisatieproject organiseren en coördineren
  • Fabricageprocessen ontwikkelen en preciserenDe projecten en fabricage- of industrialisatiedossiers aanpassen
  • Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...
  • Een project leiden
  • Productietijd en productiekosten evalueren en becijferenPrijsstandaarden en prijsopgaven bepalen

Persoonsgebonden competenties

Ons aanbod

Je komt terecht in een omgeving met enerzijds de voordelen die een internationale groep te bieden heeft gecombineerd met de voordelen van een lokale onderneming met een open cultuur, dus best of both worlds.

Naast een uitdagend takenpakket bieden we jou een FrieslandCampina contract aan met een competitief loon, fijne attenties en uitgebreide extralegale voordelen. De automatisatie wereld evolueert snel. We willen jou als Automation Engineer ook mee helpen evolueren door in te zetten op opleiding en begeleiding.

Spreekt een job met doorgroeimogelijkheden in een filevrije omgeving jou aan?

Wacht niet langer en solliciteer!

TEAM

We vormen een team van bijna 600 medewerkers, die goed worden opgeleid, begeleid en ontwikkeld om met plezier hun werk te kunnen doen. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Vanwege uitbreiding van lijnen, producten en werkzaamheden zijn we op zoek naar meerdere nieuwe collega’s. We heten je van harte welkom om ons team te komen versterken.

Contract

  • Dagwerk.
  • Voltijds
  • Onbepaalde duur
  • Gewoon contract.

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Studies

  • Kandidaturen - HOBU en universitair onderwijs

Extra info

FrieslandCampina Belgium NV

Meer bedrijfsinfo

Extra info

FrieslandCampina Belgium NV

Meer bedrijfsinfo