Vacature : Meewerkend lijnverantwoordelijke Beveren-Waas m/v/x | Food At Work

Meewerkend lijnverantwoordelijke Beveren-Waas m/v/x

Start People

Beschrijving

CleanLease, opgericht in 1987, is in Nederland en België toonaangevend op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging.Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca.  Vanuit locaties in Nederland en België zorgen ruim 2.600 medewerkers er dagelijks voor, dat bed- en badgoed en kleding van onze klanten tijdig wordt opgehaald, gesorteerd, met moderne wassystemen wordt gereinigd en exact op het juiste moment wordt teruggeleverd.  Het bedrijf heeft een omzet van circa 200 miljoen euro en is daarmee marktleider in de segmenten waar het actief is.


Jobomschrijving

Als Meewerkend Coördinator voor de site te Beveren-Waas zorg jij dat jouw collega’s van de afdeling wasserij door kunnen werken. Met jouw begeleiding zorg je dat er voldoende aanvoer is en dat iedereen weet wat ze moeten doen. Je schuift mensen door als er ergens veel werk is. Ook vang je bijvoorbeeld nieuwe mensen op, koppelt ze aan een ervaren medewerker of geeft ze zelf instructies. Als er ergens een storing is verhelp je deze of schakel je met de Productiemanager. Naast het aansturen werk je ook mee om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen!

Profiel

Als Meewerkend Lijnverantwoordelijke is het natuurlijk belangrijk dat je je verantwoordelijkheid kunt nemen en goed om kunt gaan met hectiek. Ook moet je het leuk vinden om fysiek zwaar werk te doen. Verder vragen we:

Een goede beheersing van de Nederlandse taal;

Minimaal 38 uur beschikbaarheid per week. De werktijden liggen tussen 06:00 en 15:00 uur of tussen 10:00 en 19:00 uur;

 

Jobgerelateerde competenties

    Persoonsgebonden competenties

      Ons aanbod

      Voor enkel de afwisselende werkzaamheden, je supergezellige collega’s en de ruimte om jezelf te ontwikkelen kom je niet elke dag je bed uit natuurlijk. Wat bieden wij nog meer? 

      Mooie marktconforme verloning.
      Een contract van onbepaalde duur na een positieve interimperiode.

      Flexibele werktijden 

      Contract

      • Dagwerk.
      • Voltijds
      • Onbepaalde duur
      • Interim met optie 'vast werk'

      Talen

        Studies

          Soliciteer nu

          Extra info

          Start People

          Extra info

          Start People