Vacature : Medewerker houtbewerking | Food At Work

Medewerker houtbewerking

Unique Turnhout Office

Beschrijving

Klinkt dit als jouw volgende avontuur? Wacht dan niet langer en solliciteer nu! Klik op de knop hieronder of stuur je cv rechtstreeks naar Turnhout@unique.be. Of bellen kan ook op 014 47 04 74.  We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jij het team kunt versterken!


Jobomschrijving

Wil jij deel uitmaken van een team dat hoogwaardige gietstukken levert aan diverse industrieën, waaronder baggeren, offshore en scheepsbouw? Onze klant zoekt enthousiaste arbeiders met een passie voor vakmanschap en teamwork!

Als arbeider bij ons bedrijf begin je jouw dag met het opzetten van de opbouw van pompen en waaiers. Samen met je collega's zorg je voor een solide houten constructie. Dit is teamwork op zijn best! Maar dat is nog niet alles...

 Het spannende deel komt wanneer je betrokken raakt bij het proces om het product helemaal klaar te maken voor de gieterij. Jouw bijdrage is essentieel voor het succes van ons productieproces.

Deze job biedt niet alleen de mogelijkheid om je vaardigheden te laten zien, maar ook om deel uit te maken van een geweldig team waar jouw inzet wordt gewaardeerd en beloond!

Profiel

Check deze skills:

Je bent dol op werken met hout en hebt er een natuurlijke affiniteit mee. Zand en stof zijn voor jou geen probleem;  je gaat er zonder aarzeling mee om.

Flexibiliteit zit in jouw DNA;  je past je gemakkelijk aan verschillende situaties aan.

Niets brengt jou van je stuk; je bent stressbestendig en houdt het hoofd koel, zelfs onder druk. ?

Communiceren doe je als de beste; je weet hoe je duidelijk en effectief kunt overbrengen wat nodig is.

Je gelooft in een hands-on-mentaliteit; je pakt dingen aan en gaat ermee aan de slag. ?

Zwaar fysiek werk schrikt je niet af; je gaat ervoor met volle energie en enthousiasme.

Je beheerst de Nederlandse taal goed; communiceren en begrijpen is voor jou geen enkel probleem. ?

Veiligheid en verantwoordelijkheid zijn voor jou vanzelfsprekend; je hebt een scherp oog voor veiligheid en neemt je verantwoordelijkheid serieus.

Jobgerelateerde competenties

    Persoonsgebonden competenties

      Ons aanbod

      • Je gaat aan de slag in een voltijdse functie met mogelijkheid tot een vast contract, en dat allemaal in een bedrijf waar een aangename werksfeer heerst.
      • Je werkdagen zijn lekker regelmatig: maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u en vrijdag van 7u30 tot 14u10. Lekker duidelijk, toch?
      • Bij onze klant draait alles om teamwork! Je kunt rekenen op een geweldige teamspirit waarin samenwerken centraal staat.
      • Geen dag is hetzelfde! Je krijgt een afwisselende job waarin je verschillende taken en uitdagingen tegenkomt.
      • Wat betreft je loon: we gaan graag het gesprek aan om te kijken wat bij jou past. En als je eenmaal in vaste dienst bent, geniet je van extra voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, en ecocheques.
       

      Contract

      • Dagwerk.
      • Voltijds
      • Onbepaalde duur
      • Interim met optie 'vast werk'

      Talen

        Studies

          Soliciteer nu

          Extra info

          Unique Turnhout Office

          Extra info

          Unique Turnhout Office