Vacature : Procesoperator Kortrijk | Food At Work

Beschrijving

Na een uitgebreide training en inwerkperiode word je medeverantwoordelijk voor het bevorderen van een efficiënte productie, waarbij rentabiliteit, kwaliteit en veiligheid voorop staan.

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de productie van verschillende producten, zoals meel, allmash, grondstoffen, korrels, vlokken en extrudaten, volgens strikt vastgestelde en doorgegeven formules.

Je taken omvatten onder andere het verwerken van bestellingen en het invoeren ervan in de doseercomputer, alsook het nemen en beoordelen van stalen om de kwaliteit van inkomende grondstoffen te waarborgen.

Je speelt een cruciale rol in het zorgen voor een vlot verloop van het productieproces, waarbij je ervoor zorgt dat alle productieafdelingen voldoende voorzien zijn van middelen en dat de machines correct functioneren. Jouw doeltreffende aanpak draagt bij aan het continu functioneren van de productielijnen in de mengerij.

Bovendien, na een grondige inwerkperiode, ben je in staat om bij afwezigheid van de teamleider een ploeg operators operationeel aan te sturen op een persoonsgerichte en veilige manier. Je organiseert en volgt de werkplanning en werkverdeling nauwlettend op, waarbij je altijd de veiligheidsvoorschriften respecteert.

Profiel

Wie zoeken wij:

- Heb je al ervaring in een vergelijkbare functie?
- Heb je affiniteit met diervoeding/landbouw?
- Ben je bekwaam met het werken op een computer?
- Zijn efficiëntie, stiptheid, evenals kwaliteitsvol en proactief werken in een dynamische en veranderende omgeving kenmerken die bij jou passen?
- Sta je open voor het werken in ploegendiensten?

Dan ben jij de perfecte persoon!

Jobgerelateerde competenties

    Persoonsgebonden competenties

      Ons aanbod

      Wat bieden we jou aan?

      - Een boeiende voltijdse functie met mogelijkheden tot doorgroei binnen een innovatieve en groeiende onderneming die voorop loopt in zijn vakgebied en sector.
      - Een aantrekkelijk salarispakket: naast een competitief uurloon ontvang je ook maaltijdcheques.
      - Bij een vaste aanstelling worden ook groeps- en hospitalisatieverzekeringen toegevoegd aan jouw salarispakket.

      Spreekt deze vacature je aan? Mail ons op nationalaccounts@ago.jobs of bel +32 56 23 01 01

      Contract

      • 2 ploegenstelsel.
      • Voltijds
      • Onbepaalde duur
      • Interim met optie 'vast werk'

      Talen

      • Nederlands

      Studies

        Soliciteer nu

        Extra info

        Extra info