Vacature : Productiemedewerker | Food At Work

Productiemedewerker

Unique Kempen Technicum

Beschrijving

Ontdek een wereld van topkwaliteit en langdurige partnerschappen. Als vooraanstaande boekbinderij in de Benelux bieden ze niet alleen papierwaren, maar ook een uitgebreid scala aan afwerkingsmogelijkheden voor drukkerijen en vormgevers, lederwaren en laptoptassen. Kan jij je vinden in bovenstaande ? Dan horen we graag van je! Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van het succesverhaal. Klik op ‘solliciteer nu’. Onze recruiter neemt zo snel mogelijk contact met je op. Indien een positief eerste gesprek, maak je kennis met onze energieke sitemanager en volgt een derde gesprek met onze collega’s van HR. Hopelijk kom je snel aan boord! Niemand is zoals jij, en dat maakt jou 100 % uniek. Wij scoren hoog in diversiteit en inclusie, en zetten maximaal in op jouw sterke skills.


Jobomschrijving

Zin om deel te uit de maken van een bedrijf dat uitgroeide tot marktleider op vlak van drukwerk en papierwaren?

Bent u een technische productiemedewerker die streeft naar perfectie en een scherp oog heeft voor detail?

Dan ben jij de technische werknemer waar we naar op zoek zijn!

Profiel

Ben jij een technisch talent met een goed logisch inzicht en een passie voor het oplossen van uitdagende problemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als onderdeel van ons team ben je niet alleen handig, maar ook gedreven om de hoogste kwaliteit te leveren en onze klanten tevreden te stellen.

Je werkt graag zelfstandig, maar ook in teamverband. Je kan je flexibel opstellen om zowel in dag- alsook in een 2-ploegensysteem te werken.

Jobgerelateerde competenties

    Persoonsgebonden competenties

      Ons aanbod

      Je stapt in een boeiende uitdaging vol variatie binnen een moderne productieomgeving, waar diverse grondstoffen samenkomen tot hoogwaardige eindproducten.

      Geniet van een grondige opleiding en word lid van een dynamisch team dat kwaliteit hoog in het vaandel draagt.

      Je profiteert van een werkweek van 37 uur.

      Het uurloon wordt afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten, met een startloon van €16,035 en een groeitraject tot €20,08. 

      Jouw loon wordt aangevuld met maaltijdcheques van €4,5 en een mooie ploegenpremie van 15%. Na een geslaagde opleidingsperiode krijg je een contract van onbepaalde duur, met realistische doorgroeimogelijkheden. 

       

      Contract

      • Dagwerk.
      • Voltijds
      • Onbepaalde duur
      • Interim met optie 'vast werk'

      Talen

        Studies

          Soliciteer nu

          Extra info

          Unique Kempen Technicum

          Extra info

          Unique Kempen Technicum