Vacature : Productiemedewerker | Food At Work

Beschrijving

Sedert decennia geeft onze klant als Belgische onderneming dag na dag het beste van zichzelf om de levensmiddelenindustrie te ondersteunen in hun creativiteit met smaakstoffen, aroma's, seasonings en blends. Met een eigen moderne productiefaciliteit en een team enthousiaste medewerkers staat onze klant hierbij garant voor kwaliteit, flexibiliteit en een competitieve prijszetting.

Interesse in een nieuwe uitdaging? Bel dan vandaag nog naar 055/23.10.50!


Jobomschrijving

Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het mengen van verschillende grondstoffen en het verpakken van de grondstoffen in de juiste verpakking met bijbehorende etiketten. Daarnaast stel je de machines in en spoor je kleine technische storingen op. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles behoort ook tot jouw takenpakket. Tot slot verplaats je goederen in het magazijn met een heftruck of elektrisch transpallet. Op vrijdag zorg je samen met je collega's voor een propere werkplaats.

Profiel

Als ideale kandidaat voor deze vacature ben jij een ervaren productiemedewerker met een technische achtergrond. Je werkt nauwkeurig en bent in het bezit van een heftruckattest. Je bent in staat om kleine technische storingen op te sporen en op te lossen. Daarnaast vind je het belangrijk om kwaliteitscontroles uit te voeren en ben je niet bang om je handen vuil te maken. Je werkt graag in teamverband en draagt bij aan een propere werkplaats.

Jobgerelateerde competenties

    Persoonsgebonden competenties

      Ons aanbod

      Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen.
      Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.
      Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.
      Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel, samen met jou de gepaste job vinden.

      Contract

      • Dagwerk.
      • Voltijds
      • Onbepaalde duur
      • Tijdelijke job.

      Talen

        Studies

        • Diploma secundair onderwijs
        Soliciteer nu

        Extra info

        Extra info