Vacature : Operator Landen | Food At Work

Beschrijving

Voor een stabiel bedrijf in Landen zoeken we een ervaren Operator die de productielijn door en door kent! Als Operator zorg je ervoor dat de installaties correct werken, inclusief het bewaken van de werking van de installaties (bijvoorbeeld contaminatiecontrole, weegbanden) en het tijdig signaleren van eventuele storingen aan de technische dienst.

Naast je rol in het bewaken van de productielijn, ben je ook verantwoordelijk voor de correcte uitvoering en organisatie van de productieopdrachten volgens de opgegeven instructies. Dit omvat onder andere het zorgen voor de juiste producten, hoeveelheden en etikettering. Op logistiek vlak draag je zorg voor een correcte inname van grondstoffen en eindproducten in het magazijn, inclusief het lossen van inkomende goederen.

Bij ons bedrijf staat kwaliteit hoog in het vaandel. Als Operator ben jij verantwoordelijk voor het afleveren van kwalitatieve eindproducten, waaronder intacte verpakkingen, correct gestapelde paletten en juiste etikettering. Je voert ook staalafnames uit en rapporteert over de kwaliteit. Daarnaast is een tijdige en correcte uitvoering van ongediertebestrijding een belangrijke prioriteit.

Profiel

Belangrijke vereisten voor deze functie zijn:

- Technische affiniteit en bij voorkeur ervaring in een productieomgeving, dit is een groot pluspunt.
- Teamspeler: je werkt graag samen met anderen en bent flexibel, nauwkeurig en stipt.
- Probleemoplossend denken: je bent in staat om uitdagingen snel en efficiënt op te lossen en je kunt het werk goed organiseren.
- Ervaring met een heftruck is een pluspunt.
- Bereidheid om bepaalde periodes van het jaar, met name tijdens het oogstseizoen, in 2 ploegen te werken.

Jobgerelateerde competenties

    Persoonsgebonden competenties

      Ons aanbod

      Wij bieden een solide en innovatieve werkomgeving waarin de ontwikkeling van jouw talenten centraal staat. We geloven in blijvende professionele vorming, waardoor je de mogelijkheid hebt om je vaardigheden voortdurend te verbeteren.

      Bij ons staat de expertise van onze medewerkers centraal. Als expert krijg je een verantwoordelijke en gevarieerde baan, met volop ruimte voor initiatief en echte groeikansen.

      Naast een aantrekkelijk salaris bieden we ook extralegale voordelen, waaronder 12 extra verlofdagen (ADV), om een goede balans tussen werk en privé te ondersteunen.

      Spreekt deze vacature je aan? Mail ons op nationalaccounts@ago.jobs of bel +32 56 23 01 01

      Contract

      • Dagwerk.
      • Voltijds
      • Onbepaalde duur
      • Interim met optie 'vast werk'

      Rijbewijs

      A3

      Talen

      • Nederlands

      Studies

        Soliciteer nu

        Extra info

        Extra info