Vacature : Operator biervoorbereiding | Food At Work

Beschrijving

Voor een familiaal en zelfstandig brouwerijbedrijf, zoekt AGO Jobs & HR een operator biervoorbereiding. Door de jaren heen heeft dit het bedrijf zich ontwikkeld tot een vooraanstaande speler in de sector van contractbrouwen. Kwaliteit en innovatie staan hier centraal, ondersteund door geavanceerde technologieën. De fermentatietanks herbergen een diversiteit aan bierstijlen en vernieuwende dranken die aansluiten bij de evoluerende marktbehoeften en toekomstige trends.

Om deze groei te ondersteunen, gaan ze op zoek naar een Operator Biervoorbereiding.

Je maakt deel uit van een team dat fungeert als de brug tussen het brouwproces en de bottelarij. Jouw verantwoordelijkheid omvat het voorbereiden van afgewerkte brouwsels voor de uiteindelijke botteling in fles, blik of vat. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van de vatenlijn, voert bieranalyses uit en draagt bij aan klein onderhoud in de afdeling.

Profiel

Wat zoeken wij in de nieuwe collega?
Je bent gedreven, leergierig en hebt een passie voor het leveren van topkwaliteit. Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en kunt naadloos schakelen tussen verschillende taken in het biervoorbereidingsproces. Fysiek werk schrikt je niet af. Je bent communicatief vaardig en werkt goed samen met collega's. Als persoon met technisch inzicht ben je bekend met de rol van operator binnen de voedingssector en voel je je hierin thuis.
Je bent in het bezit van een bachelor diploma in een voedingsgerelateerde richting of je hebt reeds ervaring in de sector.

Jobgerelateerde competenties

    Persoonsgebonden competenties

      Ons aanbod

      Wat zit er in voor jou?
      Je zult werken in een dagploeg van 7u30 tot 17u15, voltijds van maandag tot donderdag, met een eerlijke vergoeding. We bieden een stabiele werkomgeving binnen een enthousiast team. Je krijgt een grondige opleiding binnen je afdeling en je hebt tijdens je loopbaan de mogelijkheid tot aanvullende trainingen, waardoor je kunt meegroeien met het bedrijf.

      Contract

      • Dagwerk.
      • Voltijds
      • Onbepaalde duur
      • Interim met optie 'vast werk'

      Rijbewijs

      B

      Talen

      • Nederlands

      Studies

        Soliciteer nu

        Extra info

        Extra info