Vacature : Operator | Food At Work

Beschrijving

Voor onze klant, een voedselbedrijf gelegen te Olen. Zijn we op zoek naar een operator.

Als operator word je toegewezen aan een van de afvullijnen, ofwel voor de worstproducten (zoals cocktailworstjes, hotdogs, rookworsten en cervela's) op locatie A, ofwel voor de afvullijnen van de diepvriessnacks (zoals hamburgers, curryworsten, kroketten, satés) op locatie B. Op beide lijnen werk je samen met een hecht team van operatoren die vroeg beginnen om ervoor te zorgen dat alle andere lijnen tijdig worden bevoorraad.

Hoe ziet jouw dag eruit?

De afvullijnen op locatie A beginnen rond 06u00-06u30 en die op locatie B starten rond 5u30-06u00. Samen met je team bereid je de lijn voor op productie. Alle benodigde grondstoffen worden verzameld, de lijnen worden gemonteerd en ingesteld. Samen zorg je ervoor dat voedingswaren op tijd van de band rollen, zodat je collega's van de inpak direct aan het werk kunnen bij het begin van hun werkdag.

Om 09u00 en 12u00 is er telkens een pauze van 30 minuten om even bij te tanken. Dit kan zowel binnen in de refters als buiten op de picknickbanken.

Gedurende de dag kan het voorkomen dat een lijn moet worden omgebouwd voor de productie van een ander product. Dan is het belangrijk dat je de lijn kunt demonteren, schoonmaken en opnieuw kunt monteren voor het nieuwe product. Tussendoor voer je kwaliteitscontroles uit en doe je de nodige administratie voor de traceerbaarheid van de grondstoffen en producten.

Aan het einde van je dag zorg je er samen met je team voor dat alles volgens planning is afgerond en dat de werkplek schoon is volgens de voedselveiligheidsregels.

Profiel

- Je hebt een technische aanleg. Als je geen technische ervaring hebt, is het voldoende als je technisch inzicht hebt en bereid bent om bij te leren.

- Je bent flexibel wat betreft werktijden: je weet wanneer je dag begint, maar niet altijd exact wanneer deze eindigt vanwege het werken met verse vleesproducten.

- Je hebt oog voor kwaliteit en handelt hier consequent naar in al je taken aan de lijn.

- Je hebt de ambitie om te groeien, want die mogelijkheden zijn er!

Jobgerelateerde competenties

  • De instellingen van de machines (kleppen, vijzels, ...), controleautomaten of meetapparaten aanpassen
  • Onderdelen, machine-uitrustingen, ? monteren of demonteren
  • De staat en de netheid van de toestellen (weegschaal, maalmachine, kookkuip, ovens, ...) en van de werkpost controleren en onderhouden

Persoonsgebonden competenties

    Ons aanbod

    - Je komt te werken in een Kempisch familiebedrijf dat gevestigd is in een omgeving zonder files en gemakkelijk te bereiken is.

    - Ruimte voor persoonlijke en professionele groei.

    - Een marktconform salaris en werkzekerheid is gegarandeerd in de voedingssector.

    - Personeelskorting op hun heerlijke voedingsproducten.

    Interesse? Bel naar 014 56 46 41 of mail naar oevel.food@ago.jobs

    Contract

    • Dagwerk.
    • Voltijds
    • Onbepaalde duur
    • Interim met optie 'vast werk'

    Talen

    • Engels
    • Nederlands

    Studies

      Soliciteer nu

      Extra info

      Extra info