Vacature : Beeldscherm operator | Food At Work

Beschrijving

Als operator vervul je een cruciale rol waarbij je de controle hebt over computergestuurde vul- en verpakkingsmachines. Dit omvat het opstarten, reinigen en stilleggen van de installaties, waarbij je voortdurend de procesparameters meet, monitort en aanpast.

Bovendien ben je alert op eventuele afwijkingen in het productieproces en grijp je in wanneer dat nodig is.

Naast je rol in het operationele proces ben je ook verantwoordelijk voor het nauwkeurig registreren van productie- en kwaliteitsgegevens. Het routinematig onderhoud van de machines en het waarborgen van een veilige en hygiënische werkplek behoren ook tot jouw takenpakket.

Als operator werk je nauw samen met je collega's om te voldoen aan de vereiste veiligheids-, milieu- en kwaliteitsnormen.

Profiel

Wij zoeken een ervaren operator die zijn enthousiasme voor productieprocessen kan overbrengen of ons kan overtuigen van zijn toewijding.

Veiligheid staat bij jou voorop, en je hecht evenveel belang aan kwaliteit en hygiëne.

Met een solide technisch inzicht ben je klaar om in een 3-ploegensysteem te werken (vroeg-, laat- en nachtploeg: 6u-14u, 14u-22u, 22u-6u, van maandag tot en met vrijdag).

Je bent flexibel en gedreven om in teamverband te werken, terwijl je beschikt over een grote verantwoordelijkheidszin en de capaciteit om geconcentreerd en nauwkeurig te werken.

Jobgerelateerde competenties

  • De staat en de netheid van de toestellen (weegschaal, maalmachine, kookkuip, ovens, ...) en van de werkpost controleren en onderhouden
  • Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeegHet deeg mengen, kneden en uitrollen

Persoonsgebonden competenties

    Ons aanbod

    Je wordt onderdeel van een internationaal bedrijf in een stabiele sector en ontvangt een competitief loonpakket, aangevuld met een ploegenpremie en uitgebreide extralegale voordelen, zoals een hospitalisatieverzekering, eco- en maaltijdcheques, resultaatgebonden premies, fietsvergoeding, attenties, fit@work-programma, en meer.

    We hechten niet alleen waarde aan materiële beloningen, maar vinden ook jouw persoonlijke groei belangrijk.

    Daarom bieden we relevante trainingen en opleidingen binnen jouw vakgebied en mogelijkheden voor doorgroei.

    Bovendien organiseren we activiteiten gericht op jouw welzijn en gezondheid, en bieden we een werkomgeving zonder files aan.

    Contract

    • Dagwerk.
    • Voltijds
    • Onbepaalde duur
    • Interim met optie 'vast werk'

    Talen

    • Nederlands

    Studies

      Soliciteer nu

      Extra info

      • 9000 GENT

      Extra info

      • 9000 GENT