Vacature : OPERATOR | Food At Work

Beschrijving

Als operator op onze "Hard Candy"-lijn ben jij de maestro achter de magie. Jouw dag bestaat uit het uitvoeren van werkorders met precisie, ervoor zorgen dat alles brandschoon is door de schoonmaakprotocollen te volgen, en ervoor zorgen dat alle papierwerk tiptop in orde is. Veiligheid, kwaliteit en hygiëne zijn hier niet onderhandelbaar voor jou als operator. Daarnaast ben jij de verpakkingsprofessional, die onze zoete lekkernijen de perfecte finishing touch geeft en de operator die ervoor zorgt dat de labels kloppen. En maak je als operator geen zorgen, het zware tillen is niets boven de 20 kg!

 

Bedrijfsprofiel:

Wij zoeken voor onze klant, een toonaangevend bedrijf in de voedingssector, een ervaren operator om zich bij een groeiend team aan te sluiten.

 

Profiel

We zijn op zoek naar een operator met een opleiding in chemie/voeding of vergelijkbare ervaring. Als je hebt gedanst met HACCP of een achtergrond hebt in de voedingsindustrie, beschouw het als een pluspunt. Een operator die nauwkeurig en georganiseerd werkt, is jouw kracht – we hebben een operator nodig die trots is op zijn werk. Als je een talent hebt voor het volgen van procedures en deel wilt uitmaken van ons snoepmakende team, ben jij de operator die we zoeken.

 

Jobgerelateerde competenties

  • De productiegegevens selecteren en de parameters instellen (hoeveelheid, dosering, mengeling, ...)
  • Toezicht houden op het functioneren van de machines en toestellen en indien nodig eenvoudige interventies uitvoeren
  • De toevoer van machines of installaties en de doorstroming van grondstoffen of producten controleren
  • De staat en de netheid van de toestellen (weegschaal, maalmachine, kookkuip, ovens, ...) en van de werkpost controleren en onderhouden

Persoonsgebonden competenties

    Ons aanbod

    Het bruto uurloon wordt besproken op basis van jouw vaardigheden als operator en ervaring. Je werkt een 40-urige werkweek met 12 ADV-dagen per jaar. We hebben dagdiensten en ploegentoeslagen voor vroege vogels, nachtuilen en alles daartussenin. De ploegentoeslagen zien er momenteel aantrekkelijk uit, variërend van €0,85/u tot €2,85/u, afhankelijk van de dienst.

    Je zal als operator ook genieten van maaltijdcheques ter waarde van €6,20  Woon-werkverkeer wordt vergoed en hey, we zijn trots op de geweldige werksfeer die we creëren – we mixen werk met een vleugje plezier.

    Als je klaar bent om wat zoetheid aan je carrière toe te voegen, laat van je horen! We kijken ernaar uit om een nieuwe operator te verwelkomen in onze snoepmakende familie als operator!

    Heb jij het in je om onze operator te zijn? Stuur dan vandaag nog via de website of stuur je CV naar office.leuven@manpower.be. Heb je vragen? Bel naar 016 30 84 40. Maak deel uit van een groeiend team en laat jouw logistieke vaardigheden schitteren in Heverlee!

     

    Contract

    • 3 ploegenstelsel.
    • Voltijds
    • Onbepaalde duur
    • Interim met optie 'vast werk'

    Talen

    • Nederlands

    Studies

      Soliciteer nu

      Extra info

      • 3001 HEVERLEE

      Extra info

      • 3001 HEVERLEE