Vacature : Procesoperator | Food At Work

Beschrijving

In de productie zal je aan de slag gaan in een volcontinu-systeem waar je met de juiste handelingen te werk zal gaan volgens het recept. Het manueel ombouwen van de machine is een belangrijke taken in het gehele proces.

Naast het ombouwen zal je ook de nodige parameters instellen en de correcte ingrediënten toevoegen. Het toevoegen en instellen zal zowel manueel als via een automatisch buizensysteem gebeuren.

Achter het proces met het buizensysteem zal je het mixproces kunnen opstarten. Bij het mixen doe je regelmatig visuele controles maar ook staalnames om de kwaliteit en voedselveiligheid te waarborgen.

Ten slotte zal je na het mixen, zorgen voor het reinigen van de installaties (zowel manueel als via een CIP systeem).

Bedrijfsprofiel:

Profiel

Bij een productieproces is het belangrijk dat je in bezit bent van een goed redeneervermogen met een oplossingsgerichte visie. 

Procesmatig nadenken over de gang van zaken is je niet onbekend waardoor je steeds rekening zal houden met een oorzaak-gevolg dynamiek.

Als productieoperator is leergierig zijn een must zodat je telkens de nieuwe info snel kunt verwerken en kan omzetten in de praktijk.

Beschik je over een eerste proces-technische ervaring of heb je de wil om hierin in te groeien? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Jobgerelateerde competenties

  • De productiegegevens selecteren en de parameters instellen (hoeveelheid, dosering, mengeling, ...)

Persoonsgebonden competenties

    Ons aanbod

    We bezorgen je alvast een smaakvolle en krachtige toekomst. Tijdens jouw loopbaan krijg je de nodige begeleiding en is er de mogelijkheid op extra training indien dat binnen je interesses ligt. 

    Je komt terecht in een no-nonsense cultuur waar ondernemerschap en engagement belangrijk is.

    Als operator zal je kunnen genieten van een aantrekkelijk loon met ploegenpremies alsook van extra legale voordelen zoals een maaltijdcheque en hospitalisatieverzekering.

    Contract

    • Dagwerk.
    • Voltijds
    • Onbepaalde duur
    • Interim met optie 'vast werk'

    Talen

    • Nederlands

    Studies

      Soliciteer nu

      Extra info

      • 9100 SINT-NIKLAAS

      Extra info

      • 9100 SINT-NIKLAAS