Vacature : E&I Technieker - Bachelor - Pringles Mechelen - Vast contract | Food At Work

E&I Technieker - Bachelor - Pringles Mechelen - Vast contract

Wimble Manufacturing Belgium

MECHELEN

Beschrijving

Voor onze fabriek in Mechelen zijn wij op zoek naar een Technieker Elektriciteit, Instrumentatie & Automatisatie!

Pringles maakt deel uit van de Kellogg Company. De fabriek in Mechelen is een van de grootste en belangrijkste productievestigingen van Pringles in de wereld. In België zijn er zo’n 650-tal mensen tewerkgesteld. In Mechelen produceren we voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Pringles wordt wereldwijd verkocht en er wist je dat er meer dan 30 smaken verkrijgbaar zijn?

“Als E&I technieker heb je een brede en gevarieerde technische functie met nadruk op elektriciteit, automatisatie en instrumentatie. Ongeveer 2/3 van jouw tijd gaat naar het oplossen van onverwachte technische storingen aan de productie- en verpakkingslijnen (voornamelijk PLC). Dankzij jouw efficiente technische interventies, draag je mee bij aan het beperken van stilstanden. De andere 1/3 van jouw tijd gaat naar projecten en verbeteringen.” – E&I Leader

Hierbij moet je denken aan o.a.:

  • Als er nieuwe equipment aangekocht en geinstalleerd wordt, ben je vanaf het begin betrokken bij de leveranciersmeetings. Je staat mee in voor de opstart en ingebruikname van de nieuwe equipment en machines. Jouw focus ligt steeds op elektriciteit, automatisatie en instrumentatie.
  • Beheren van wisselstukken. Samen met leveranciers bespreek je mogelijke alternatieven als bepaalde spare parts niet beschikbaar zijn.
  • Technische aanpassingswerken aan de elektrische installatie, de instrumentatie en de automatisatie van de productieinstallatie.
  • Je voert onderhoudtaken uit volgens de vooropgestelde planning ( preventief onderhoud). Opsporen, analyseren en herstellen van storingen (in de elektrische installatie, instrumentatie en PLC / DCS).

Doorheen al jouw werkzaamheden leg je de nadruk steeds op veiligheid als absolute prioriteit. Dit doe je enerzijds door de veiligheidsprocedures en verplichtingen plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere en ordelijke werkomgeving om risico’s te vermijden en weg te nemen.

2024MEC

Profiel

  • Je bent technisch onderlegd op vlak van elektriciteit, automatisatie en instrumentatie dankzij een technisch diploma (bijvoorbeeld als Professionele Bachelor Elektriciteit, Elektromechanica, Automatisering, …).
  • Je staat ervoor open te werken in een 5-ploegensysteem (dus inclusief weekend- en nachtwerk).
  • Heb je al eerder in een voedingsbedrijf gewerkt? Dan is dat zeker een pluspunt!
  • Heb jij reeds certificaten BA4 / BA5? Dan is dat een pluspunt! Heb je deze niet, dan is dat geen enkel probleem, je kan deze bij ons behalen. Uiteraard kan je sommige werken niet uitvoeren totdat je de nodige certificaties behaald hebt.

Jobgerelateerde competenties

    Persoonsgebonden competenties

    Ons aanbod

    We bieden een gevarieerde job aan in onze productie, een hoog-technologische werkomgeving! Als E&I technieker, word je tewerkgesteld in het E&I departement dat bestaat uit 5 teams. Jouw team zelf bestaat uit 3 collega’s. Het team omschrijft zichzelf als: toffe werksfeer, flexibiliteit, veel bijleren en vrijheid om in samenspraak met de teamleader te beslissen waar eraan gewerkt wordt.

    Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur met een competitief salarispakket (inclusief ploegenpremies, bedrijfsrestaurant, pensioen- en hospitalisatieplan, ziekte / ongevallen / levensverzekering, jaarlijkse resultatenbonus en andere voordelen).

    Kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen zijn er voor iedereen. Wij stimuleren dit door interne en externe trainingen en coaching. Bij opstart stap je in een inwerkperiode: je krijgt uitleg, volgt mee en wordt opgeleid. Je krijgt verschillende technische trainingen, zoals bijvoorbeeld opleiding om de nodige certificaten te behalen (zoals BA4 / BA5) en opleiding in het automatisatiesysteem. Wij hebben een intern E&I Training Center.

    Werken in teamverband, respect en op elkaar kunnen rekenen maakt deel uit van onze bedrijfscultuur. Veiligheid en kwaliteit is voor ons een absolute prioriteit en we belang aan een ordelijke en nette werkomgeving.

    Contract

    • Volcontinu systeem.
    • Voltijds
    • Onbepaalde duur
    • Gewoon contract.

    Talen

    • Nederlands

    Studies

    • Prof. bach. Elektromechanica: Elektromechanica
    • Prof. bach. Elektrotechniek

    Extra info

    Wimble Manufacturing Belgium

    Extra info

    Wimble Manufacturing Belgium