De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Je browser is niet meer ondersteund
De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Ik neem het risico en ik ga verder met mijn huidige browser
Zeespaghetti, insectenburgers, vlees uit een laboschaaltje, snacks op basis van bierafval… Dat klinkt… eh… lekker? Wen maar aan de gedachte, want binnen enkele decennia zou het weleens dagelijkse kost kunnen zijn. Niet omdat smaken veranderen, maar omdat we nu eenmaal op een meer duurzame manier met onze voedselbronnen moeten leren omspringen. Tijdens de smaakmakende workshop- en interactieve lezingenreeks “Food for the Future” op dinsdag 20 oktober geven we je leerlingen een exclusieve blik achter de schermen van onze hoogtechnologische en innovatieve voedingsindustrie. Schrijf je leerlingen nu gratis in!