Infodag bij VIVES

 

Interesse om bij ons te komen studeren? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens de infodagen van VIVES op zaterdag 7 maart 2020 en zondag 8 maart 2020. Je kunt op beide dagen terecht van 13u tot 17u op al onze campussen:

 

Tijdens de infodagen heb je de kans om je toekomstige campus en vaklokalen te bezoeken, om een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken, zoals de aula's en auditoria, de praktijklabs, het studentenrestaurant, de bibliotheek en om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken.

We verwelkomen jou en je ouders graag op deze opencampusdagen. We leiden je rond en op de stands van de verschillende opleidingen vind je docenten en studenten die je graag alle informatie geven over jouw opleiding. Uiteraard kun je op elke campus ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ... VIVES is er voor jou. We leren je graag kennen en vertellen jou en je ouders graag alles over de opleidingen die wij aanbieden.