Bakkerij Mortier
In 1990 richtten Patrick en Imelda hun bakkerijtje op in Maria-Ter-Heide. Zodra dat eerste brood uit de oven kwam, hadden zij al een record op hun naam staan: de jongste bakkers van Vlaanderen. Het zal niemand verbazen dat het jarenlang zwoegen en zweten was, met lange dagen en – voor een bakker – nog langere nachten, vol opofferingen en vooral doorzetting, om dat ruwe idee van de jonge snaakjes te polijsten tot de edelsteen die Bakkerij Mortier nu is. Ondertussen is de winkel verhuisd, uitgebreid en zelfs terug gekrompen, om zich klaar te maken voor nieuwe jeugdige ambitie. De jongste generatie Mortier zet mee de schouders onder de bakkerij om het geheel bij te slijpen tot een prachtige diamant.
Als onze klanten aan Bakkerij Mortier denken, beginnen ze spontaan te watertanden. Sterker nog, onze heerlijke producten die we al jaar en dag op hun tafel toveren, wekken een warm en liefdevol thuisgevoel op. Met meer dan 30 jaar ervaring in brood, banket en patisserie, is Bakkerij Mortier een waar herkenningspunt of zelfs een pilaar van ons dorp. Een plaats waar de inwoners niet enkel hun pistolets komen halen, maar ook samenkomen voor de wekelijkse of zelfs dagelijkse klap. Een waar dorpsgevoel, zelfs in digitale tijden? Het kan nog, bij Bakkerij Mortier!
Sector
Vervaardiging van bakkerijproducten en deegwaren
Praktisch
-
Kerkedreef 2
2930 Brasschaat