Bedrijf : Lotus Bakeries Corporate NV | Food At Work

Lotus Bakeries Corporate NV

Lotus Bakeries in een notendop 

Lotus Bakeries is in 1932 gestart in het dorp Lembeke in België en is inmiddels wereldwijd actief in het segment van traditionele en natuurlijke tussendoortjes met onder meer de merken Lotus, Lotus Biscoff, Dinosaurus, Peijnenburg, Annas, Nãkd, TREK, BEAR en Kiddylicious. 

Lotus Bakeries, met hoofdzetel in België, is met een dynamische en internationaal georiënteerde onderneming met productievestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Zweden, Zuid-Afrika en de VS, en eenentwintig eigen verkooporganisaties in Europa, Amerike en Azië. Verder werkt Lotus Bakeries samen met commerciële partners in een vijftigtal landen wereldwijd. 

Lotus Bakeries telt ongeveer 2.000 medewerkers. Door een gezond evenwicht te bewaren tussen traditie en innovatie verwent het Lotus merk de consument met een uniek gamma van kwaliteitsvolle en lekkere producten. Het geheim van Lotus Biscoff zit in de unieke smaak, de typische vorm en de verrassende knapperigheid van het koekje. 

De unieke gekarameliseerde smaak van speculoos is inmiddels ook verwerkt in pasta en ijs. Onder de merknaam Lotus wordt voorts een breed gamma aan gebakspecialiteiten en wafels aangeboden. Koninklijke Peijnenburg is markleider in ontbijtkoek in Nederland en Annas staat voor een typisch Zweede specialiteit, pepparkakor: dunne, krokante koekjes met gember en kaneel. Onder de merken Nãkd, TREK en BEAR biedt Lotus Bakeries lekkere tussendoortjes aan, gemaakt van volledig natuurlijk ingrediënten, onbewerkt en zonder toegevoegde suikers. Kiddylicious focust zich op gezonde tussendoortjes voor de allerkleinsten. 

In 2019 realiseerde Lotus Bakeries een omzet van 613 miljoen EUR. De aandelen van Lotus Bakeries zijn genoteerd op Euronext Brussels. De meerderheid van de aandelen is in handen van de families Boone en Stevens. 

Lotus Bakeries Corporate NV

Werknemers

74

Sector

Andere voedingsbedrijven

Praktisch

  • Gentstraat 1
    9971 KAPRIJKE

Openstaande jobs