De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Je browser is niet meer ondersteund
De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Ik neem het risico en ik ga verder met mijn huidige browser
Onderhoudstechniekers zijn het eerste aanspreekpunt bij storingen. De Foodheroes die alles op rolletjes laten lopen. Ze zijn niet uit hun lood te slaan, huiveren van gebricoleer en verhelpen pannes en storingen op een duurzame manier. Ze kennen elektrische schema’s van machines en productielijnen beter dan de plattegrond van hun eigen woning. Ze werken met respect voor de geldende veiligheidsregels wanneer ze elektrische en mechanische onderdelen van machines en installaties onderhouden, herstellen of plaatsen. Ze kunnen bovendien technische documenten actualiseren. Wat hen drijft? Een passie voor techniek en kennis van mechanica en elektriciteit.
Technische operatoren houden productielijnen in topconditie. Dit doen ze op verschillende manieren. Ze houden de werkposten spic en span en stellen parameters (dosering, receptuur …) in zodat producten de kwaliteit krijgen die klanten verwachten. Bovendien voeren ze een kwaliteitscontrole van de grondstoffen uit, volgen ze de productieplanning op en houden ze de gegevens van machines en installaties continu in de gaten om te kunnen bijsturen waar nodig. Kortom, technische operatoren zorgen ervoor dat het geen boeltje wordt aan de lijnen. En daar zijn de onderhoudstechniekers hen heel dankbaar voor.
Hebben we je warm gemaakt voor een technische job in de voeding? Dan zijn een van deze opleidingen wel iets voor jou.