Studierichting : Magazijnmedewerker | Food At Work

Deze opleiding wil je leren hoe je goederen moet behandelen en orders uitvoeren.
Algemeen: Je leert:

  • eigen werkzaamheden plannen,
  • eigen werkzaamheden op de werkplek organiseren,
  • een werkmethode opvolgen,
  • een administratie bijhouden,
  • materialen en grondstoffen herkennen.

    Met voorschriften inzake kwaliteit, welzijn, veiligheid en milieu omgaan, vooral:
    • afval en restproducten sorteren en verwijderen,
    • met gevaarlijke stoffen weten om te gaan.

Magazijngerichte vaardigheden: Je leert:

  • basisfuncties in verband met magazijnwerk uitvoeren,
  • uitrusting en materialen herkennen.

Ontvangst van goederen: Je leert:

  • goederen ontvangen,
  • ondersteuning bieden bij de ontvangst.

Opslag van goederen: Je leert:

  • goederen opslaan,
  • ondersteuning bieden bij het opslaan.

Orderproductie: Je leert:

  • orderpicking uitvoeren,
  • ondersteuning bieden bij de orderpicking.

Verzending: Je leert:

  • goederen verzenden,
  • ondersteuning bieden bij de verzending.

Magazijnadministratie: Je leert:

  • de voorraadadministratie uitvoeren,
  • de voorraadinventaris opmaken.

Het laatste nieuws

Ontdek wat er leeft in de voedingssector

Created with Sketch.