Studierichting : Banketaannemer-traiteur | Food At Work

Meestal volgde je in de 3de graad reeds een studierichting uit het studiegebied Voeding.
Wanneer je verder wil evolueren naar een job in de horeca als traiteur of cateraar, zit je goed in deze specialisatie.
Je doet veel praktische ervaring op in het organiseren en uitwerken van banketten, recepties, traiteurdiensten, bedrijfsfeesten of buffetten.

Je leert bestellingen vriendelijk en efficiënt opnemen en organiseren.
Je wordt steeds beter in het adviseren van klanten in verband met de keuze van drank of menu.
Je leert trendgerichte winkelgerechten en gastronomische specialiteiten klaarmaken, drank selecteren, keukenactiviteiten en de bediening tijdens en de opruim na de feestelijkheden organiseren …

Je functioneert goed in teamverband en kan mensen laten samenwerken.
Ook hygiëne, milieu, decoratietechnieken en zelfs klantenbeheer en –administratie horen bij je opleiding.

Het laatste nieuws

Ontdek wat er leeft in de voedingssector

Created with Sketch.