Studierichting : Restaurantbedrijf en drankenkennis | Food At Work

De horecasector is de laatste jaren sterk geëvolueerd.
Klantvriendelijkheid, gastvrijheid en dienstverlening worden alsmaar belangrijker in de restaurants en hotels.

Tijdens deze opleiding leer je de kneepjes van gastvrij en klantgericht onthaal, een verzorgde bediening, een vlotte communicatie in verschillende talen.
Je vergroot je kennis over bieren, wijnen en andere dranken uit verschillende werelddelen via theorie- en praktijklessen.
Afkomst, productie, samenstelling, degustatie en presentatie hebben geen geheimen meer voor jou.
Daarnaast leer je ook hoe je een drankvoorraad moet aanleggen en beheren, hoe je klanten kan adviseren bij hun drankkeuze, vlot contacten legt en complexe onthaal- en bedieningsactiviteiten tot een goed einde brengt.
Al doende vergroot je je kennis en doe je werkervaring op die later van zal komen bij het organiseren en beheren van het reilen en zeilen van een restaurant.

Het laatste nieuws

Ontdek wat er leeft in de voedingssector

Created with Sketch.