De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Je browser is niet meer ondersteund
De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Ik neem het risico en ik ga verder met mijn huidige browser
Groeiende voedingsbedrijven worden met heel wat uitdagingen geconfronteerd. Hoe blijf je als organisatie flexibel en klantvriendelijk? Wie doet wat en hoe krijg je iedereen mee in de groeispurt? Via het innovatielab kan je zicht krijgen op de eigen arbeidsorganisatie en word je op weg gezet om je als bedrijf efficiënter en flexibeler te organiseren en meer betrokkenheid en eigenaarschap te creëren op de werkvloer.
Ben je als voedingsbedrijf aan het groeien, dan zijn de volgende uitdagingen wellicht herkenbaar:
Of legde je al een stuk van de weg af en word je met het volgende geconfronteerd:
Zijn bepaalde van bovenstaande punten erg herkenbaar, en moeten die dringend aangepakt worden? Het INNOVATIELAB van Flanders’ FOOD, Alimento en Flanders Synergy reikt heel wat inzichten en oplossingen aan.
Wat en waar?
Een praktijkgerichte opleiding van 4 sessies, telkens ‘ten huize van’ een productiebedrijf.
Voor wie?
Door wie?
‘Workitects’, het vroeger Flanders’ Synergy, is een expertisecentrum op vlak van organisatieontwerp.
Men heeft een bijzonder ruime ervaring in begeleiden van bedrijven op gebied van organisatie, door middel van interactieve cursussen, tools en workshops.
Doel?
Een integraal beeld krijgen van de arbeidsorganisatie en werking van het eigen bedrijf. Hierbij wordt men op weg gezet om zich efficiënter en flexibeler te organiseren en meer betrokkenheid en eigenaarschap te creëren op de werkvloer.
Wanneer?